Möt Lisa - vår utvecklare på höga höjder!

DSF6089.jpg

Lisa är en av våra utvecklare som joinade Tactel i Malmö efter sin examen tidigare i år. Idag utvecklar hon, tillsammans med sitt team, en kartapplikation som gör det möjligt för framtidens resenärer att under flygningen följa sin resa.

Tillsammans med sin vän Therese gjorde Lisa exjobb med oss. När de var klara ville vi att de skulle stanna kvar, och det ville dem också. Idag jobbar båda två med att utveckla lösningar som förhöjer upplevelsen för resenärerna ombord på flygplan.

Häromveckan intervjuades Lisa av tidningen Story News om exjobbet, rollen som utvecklare och hur det är att jobba med ett av våra viktigaste projekt, med allt från komplex bildanalys till API:er som ska exponeras mot andra utvecklare.

- “Att gå direkt från LTH till avancerad programmering så snabbt är väldigt utmanande, men jag har ett starkt stöd från mitt team och lär mig något nytt varje dag. Det är något som driver mig framåt. Dessutom är det väldigt spännande eftersom vi utvecklar något helt nytt som inte har släppts till marknaden ännu.”

Läs hela intervjun med Lisa här!

Vill du också jobba med teknik i framtiden?

Spana in våra lediga tjänster!

Nyligen prisades vi tillsammans med Panasonic Avionics för underhållningssystemet myKrisWorld för bästa innovation som förhöjer upplevelsen för resenärerna.

Lediga jobb

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på Tactel?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@tactel.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor