Nu tar vi efter Frankrike đŸ‡«đŸ‡·


Tactel pÄ konferens i Frankrike

Frankrike har 30 dagars semester enligt lag – mest i vĂ€rlden. I Sverige Ă€r vi inte sĂ„ pjĂ„kiga heller med vĂ„ra 25 dagar. Men pĂ„ Tactel tycker vi 30 lĂ„ter hĂ€rligare! SĂ„ nu vĂ€ljer vi att införa 30 dagars semester för alla, utan att tumma pĂ„ nĂ„gra andra förmĂ„ner. Ett gemensamt erbjudande dĂ€r alla vĂ„ra medarbetare fĂ„r mer semester INKLUSIVE flextid, övertids- och restidsersĂ€ttning. En kombinationen som vi upptĂ€ckt inte Ă€r speciellt vanlig i vĂ„r bransch.

 

- För att bibehÄlla en god hÀlsa Àr ÄterhÀmtning nÄgot av det viktigaste, och det handlar om att hitta sin egen vÀg. Det vi kan göra Àr att skapa de bÀsta förutsÀttningarna för vÄra medarbetare, och mer semester Àr ett sÀtt. Kan vi balansera vÄra liv och mÄ bra har vi roligare, och att ha kul Àr en av de viktigaste drivkrafterna till att göra ett bra jobb, sÀger Olof RÄborg, COO pÄ Tactel.

LĂ€s Ă€ven vĂ„rt inlĂ€gg om “att hitta balans i obalansen - en omöjlig ekvation?”.

Förutom mer semester Àr det ocksÄ Àven viktigt för oss att erbjuda vÄra medarbetare frihet i vardagen, genom flexibel arbetstid och möjlighet att jobba hemifrÄn dÄ det kör ihop sig. Det handlar om helheten och att fÄ ihop livspusselt och vardagen nÀr vi faktiskt jobbar som Àr den största utmaningen.

Varför gör vi allt detta? Jo, för att vi bryr oss. Vi har jobbat pÄ att vara den bÀsta arbetsplatsen i regionen ett tag nu.

Sedan 2018 har vi infört:

  • 7000 kr i friskvĂ„rdsbidrag
  • MĂ„nga fler gemensamma friskvĂ„rdsaktiviteter
  • Och sĂ„ nu, 30 dagars semester OCH flexibel arbetstid, övertid- och restidsersĂ€ttning för alla!

Och som vanligt pÄ Tactel:

  • Flexibel arbetstid
  • Frukost varje dag!
  • Teamaktiviteter lite dĂ„ och dĂ„
  • Konferensresor varje Ă„r
  • Och massor av annat

Lediga jobb

Connecta med oss för att hÄlla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan pÄ Tactel?

Var med i rekryteringen och hitta din nÀsta kollega!

email
@tactel.se
Teamtailor

KarriÀrsida frÄn Teamtailor