Team

Design

Connect

Vårt designteam ser till att vi, genom insikt och förståelse om slutanvändaren, skapar innovativa digitala upplevelser genom smart design för att göra människors liv lite enklare.

Hos oss finns 15+ designers med olika kompetenser inom service, UX, interaktion och visuell design, men som alla har samma utgångspunkt och passion - att vi är stolta över att leverera smart design och innovativa tjänster som är skapade för människor. Då vi driver projekt från början till slut, i nära samarbete med våra duktiga utvecklare, får vi även möjlighet att se våra idéer komma till liv.  

Designteamet jobbar i de flesta fall på plats på vårt huvudkontor i Malmö, men kan ibland även vara ute hos kund och jobba på projekt. Projekten kan omfatta allt från UX och UI design av ett IFE-system för Singapore Airlines, till att vara ansvarig för hela service design processen för en nordisk finansaktör med fokus på research och prototypdriven design. Ett annat projekt skulle kunna vara att bidra med eller leda en UX strategi för en ny och unik B2B portal för våra ägare Panasonic Avionics.

Vad vi arbetar med imorgon? Det vet vi inte än – men vi vet att vi kommer fortsätta ligga i teknisk framkant, ha roligt på jobbet och inte bara leverera de lösningar våra kunder ber om – utan ännu bättre det de verkligen behöver.

Norra Vallgatan 64
211 22 Malmö Vägbeskrivning +46 40 250 600 Se sida

Stockholm

Sveavägen 17, 1tr
111 57 Stockholm Vägbeskrivning +46 40 250 600 Se sida

Umeå

Östra Strandgatan 26A
903 33 Umeå Vägbeskrivning +46 40 250 600 Se sida

Jobbar du redan på Tactel?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@tactel.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor