Team

Development

Connect

Ända sedan födseln för drygt 25 år sedan har Tactel haft tekniken mitt i hjärtat. Medan de tekniska förutsättningarna ändrats i en allt högre takt har vår riktning legat fast – att ligga i den absoluta framkanten och leverera rätt system till rätt användare som löser rätt problem. Allt gör vi med stolthet, om det så är en app, en webbtjänst eller ett helt system med backend och frontend.

Hos oss finns 50+ duktiga utvecklare och testare som tillsammans utvecklar, testar och levererar lösningar till kunder inom ett brett spektrum – från finans via lösningar till mobiloperatörer till underhållningssystem åt stora flygbolag.

I allt vi gör har vi ovärderlig nytta av vårt designteam med sin förståelse och insikter om vad som behövs och förväntas av de systemen vi utvecklar. Vi arbetar alltid agilt och med stor frihet att välja rätt verktyg för att göra jobbet.

Vad vi arbetar med imorgon? Det vet vi inte än – men vi vet att vi kommer fortsätta ligga i teknisk framkant, ha roligt på jobbet och inte bara leverera de lösningar våra kunder ber om – utan ännu bättre det de verkligen behöver.

Norra Vallgatan 64
211 22 Malmö Vägbeskrivning +46 40 250 600 Se sida

Stockholm

Sveavägen 17, 1tr
111 57 Stockholm Vägbeskrivning +46 40 250 600 Se sida

Umeå

Östra Strandgatan 26A
903 33 Umeå Vägbeskrivning +46 40 250 600 Se sida

Jobbar du redan på Tactel?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@tactel.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor